Talisman

Renault Talisman från 2015

Läs mer

Renault Talisman tester från andra källor

M3.se • 3 June 2017

Renault Talisman är en bra bil, men slåss i ett riktigt tufft segment. Bilen fajtas med bland annat Volkswagen Passat och Ford Mondeo om mellanklassköparnas gunst och det är verkligen inte en lätt match. Positivt är att man lagt arvet från Renault Laguna bakom sig och börjat om på ny kula med Talisman. Renault är verkligen på rätt väg.

Renault Talisman – nu är kombin äntligen här • 27 May 2016

Redan när jag testkörde sedan-varianten av Renault Talisman var siktet inställt på kombin. Och nu är herrgårdsvagnen Sports Tourer äntligen här. Talisman är en värdig efterträdare till en gång så populära Laguna.

Provkörning: Renault Talisman • 23 January 2016

Plus : Stark bensinfyra, utrymmen, oväntat kul att köra, många komfort-finesser. Minus : Fjädringskomfort på sämre underlag. Vad nytt? Helt ny, stor Renault. För vem? Alternativ till VW Passat, Skoda Superb, Ford Mondeo & kompani.

Renault Talisman kan bli favorit som kombi • 25 November 2015

FLORENS. Jämförelsen blir oundviklig. Jag kör Kias stora sedan Optima i Frankfurt ena veckan och så Renaults nya Talisman i Florens veckan därpå. Två bilar som vill slåss om svenska tjänstebilsköpare. Två sedaner som agerar förtrupp till sina kombisyskon.

Renault Talisman tester från andra källor

{{ item.title }} • {{ item.date }}

Modell: {{ item.exact_model }}